Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı 03.09.2023 Pazar Günü Yapılacak.

31.08.2023 79

Sevgili öğrencilerimiz 3 Eylül 2023 Pazar günü bursluluk sınavı yapılacağından sınava girecek öğrencilerimiz sınav giriş yerlerini https://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Dpy/2023_DPY_GIRIS_YERI_int77bote87/ adresinden öğrenebilir.3 Eylül pazar günü en geç saat 09:30'da sınava gireceğiniz okulda hazır bulunun.Yanınızda sınava giriş Belgelerini bulundurmanıza gerek yoktur.Sınava giriş belgeleriniz sınav günü sınava gireceğiniz okul tarafından sizlere verilecektir.Sınava girerken yanınızda mutlaka geçerli kimlik belgelerinizi (nüfüs cüzdanlarınızı) yanınızda bulundurun.Yanında nüfus cüzdanı olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.Sınava girerken yanınızda mutlaka kalem ,silgi ve kalemtraş bulundurun. Üzerinizde cep telefonu ,saat ,kolye gibi eşyalarla sınava gelmeyin.Yanınızda sadece şeffaf ped şişede su bulundurabilirsiniz. Şimdiden sınavınızın başarılı geçmesi dileğiyle...