SAMSUN / BAFRA - Mustafa Kemal Ortaokulu

LGS' DE MUSTAFA KEMAL ORTAOKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA MUSTAFA KEMAL ORTAOKULUNDA ÜÇ ÖĞRENCİ BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATARAK TÜRKİYE GENELİNDE BİNDELİK DİLİME GİRDİLER.

ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAV SONUÇLARI ŞU ŞEKİLDEDİR:

1- ADEM EREN KATİPOĞLU- % 0,11

2- YUSUF KARA- % 0,60

3- EBRAR NİSA KASAP- % 0,74

Haz

Ortaöğretim Kurumlarına Tercih ve Yerleştirme Takvimi yayınlandı.

Haz

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı sona ermiştir. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Sınıf Rehber Öğretmeni Ayşegül Demir öncülüğünde 5 Yabancı Dil Sınıfının Yıl Sonu Programı Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Haz

Bafra Yeşilyazı Ortaokulunun düzenlemiş olduğu İngilizce Olimpiyatlarında, 5-6-7 ve 8. Sınıflarda toplam 7 madalya aldık.

May

Öykülerle Fen kitabina yazdikları fen dersi öyküleri seçilen ögrencilerimiz. 6 A sınıfından Zümra Gür, Melisa Akkuş.  5 yabancı dil sınıfından Sanem Keskin , Ayşenaz Yılmaz´ ı tebrik eder, başarılarınin devamını dileriz.

May

19 Mayıs Atatürk”ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık. Saygıyla..

May

Bafra Müftülüğü Hz Hatice Kur’an Kursu öğreticisi Hacer Yanık, “Değerlerimle Varım” projesi kapsamında öğrencilerimize “Güzel Ahlak” konulu eğitim vermiştir.

May

3 Mayıs 2019 Cuma günü okulumuzda kermes düzenlendi. Çeşitli gösterilerin ve Kep töreninin de yer aldığı programda renkli anlar yaşandı.

Emeği geçen tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Samsun Göze Geri Dönüşüm Tesisi Çevre Mühendisleri Dilek Kaya ve Mehmet Zengin öğrencilerimize Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm ile ilgili eğitim verdiler. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Projemiz Türkiye Finallerinde..

Nis

Yıldız gençlik ve spor kulübünün türkiye çapında düzenlediği ahlak ve değerler yarışmasında 8/E sınıfı öğrencimiz Tuğçe Uysal il 3. sü olmuştur.

Öğrencimizi kutlarız.